mandag 11. mai 2009

Måndag!

Ja då var det måndag. Tråkiga måndag. Vaknade med en ganska illa huvudvärk. Det gör ju inte att tinnitus blir bättre direkt.
Dagen idag har mest bestått av vila.

Ska nu försöka laga lite middag. Väntar mannen inom kort och jag antar att han är hungrig.

Återkommer senare med ytterligare ett inlägg!!!

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för intressant läsning om din tinnitus. Jag har också skapat min tinnitusblogg. Du kan surfa in min blogg när du har tid och lust
  smulla.blogg.se
  Ha det bra dag hälsning fr Smulla

  SvarSlett
 2. Nu har jag lagt till en länk till din blogg från min
  http://tinnituskonsulten.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Hej. Hittade din blogg genom en tråd på fl. Jag har också haft tinnitus i många år nu, men fick en kraftig försämring i samband med fölossning för snart 2 och ett halvt år sen. Jag hamnade i en hemsk depression men kände att ingen inom sjukvården tog den på allvar utan avfärdade den som en förlossningsdepression.
  Detta gjorde mig ännu mer nedstämd eftersom att jag inte hade några problem med att ta till mig min dotter. Jag var bara då deprimerad för att jag var säker på att jag skulle ta mitt liv för att jag inte stod ut och därmed vara tvungen att lämna mitt barn. Nu har jag med ren viljestyrka för min familjs skull hankat mig fram, ätandes antidepressivt. Just nu sitter jag med förkylning och har en överdjävlig tinnitus, det värsta någonsin och är så himla rädd att det inte kommer gå tillbaka. Av den anledningen sökte jag på Fl och hittade din blogg, och här är jag nu..

  Det blev ett långt inlägg. Men det kan vara skönt att veta att man inte är ensam. I min omgivning känner jag mig så himla ensam i det här. Jag mår dåligt varje dag. Fy tusan vilket helsike detta är.
  Kram från mig! Lina

  SvarSlett