mandag 25. mai 2009

Måndag!

Vilken underbart väder vi har här i Norge just nu. Det är ju sommarvärme. Får se om det håller i sig eller om det bara är tillfälligt. Har inte läst nåt om hur vädret kommer att bli i sommar. Det brukar ju alltid stå på löpsedlarna om det kommer att bli en bra eller dålig sommar. Sen om det stämmer är ju en annan sak.

Idag har jag varit hos hudläkaren. Har en längre tid haft problem med klåda på kroppen och dom ville göra ett pricktest. Och enligt dom så var pricktestet negativt. Sen har jag också tagit bort några leverfläckar som har växt. Hade dom under armen och när dom växer så ville hudläkaren ta bort dom för att vara på den säkra sidan. Det gjorde lite ont när dom bedövade men sen så kändes det inte så mycket.

Tinnitus har varit på en ganska hög nivå idag. Känner också att jag beöver vila ganska mycket nu. Inte stressa upp mig som jag brukar göra. Men det är inte alltid så lätt. När det tjuter i öronen HELA tiden. Usch...

Hur är eran tinnitus idag???

Kommentera gärna...!!!

Klem fra Sandra :-)

8 kommentarer:

 1. Jodå,, min tinnitus är där.. men jag har alldeles för mycket att tänka på för att tänka på min tinnitus ;). Eftersom tinnitus är mitt jobb och mitt liv kommer jag ju aldrig undan från den. Men samtidigt har det lärt mig att släppa taget om den. precis som många alla gör när det gäller ljud man vet skall finnas på en plats. Så som kylskåpssurr, ventilationsljud. fläkten i datorn mm. I början hör du det, men sen slutar du lyssna för att du vet att det skall vara där.

  SvarSlett
 2. Hej

  Hur kommer man i kontakt med dig? Hittar ingen mailadress, eller så letar jag helt fel ;-) Lider också av svår tt och skulle vara kul att få kontakt!

  SvarSlett
 3. Tjena Sandra,

  Jag lider verkligen med dig, det är ett helvete. Jag har själv haft det i sju år, men har "väl lärt mig leva med det" som det så fint heter. Men sedan är min tinnitus relativt lindrig, tror jag.

  Må gott
  Sebbe

  Så jag tänkte fråga hur hög/starkt din tinnitus är. Hör du den hela tiden? Försvinner den inte när du hör vissa andra ljud?

  SvarSlett
 4. Har Du testat medicinering i form av SSRI/SNRI eller liknande?

  Har i mga fall mkt bra effekt. Troligtvis i synnerhet om tinnitusen är stressutlöst eller ångestrelaterad på något sett.

  Studier visar att dessa mediciner kan hjälpa även sådana med tinnitus som ej lider av depression och liknande.

  SvarSlett
 5. Hej!
  Jag har nyss fått tinnitus och det är förfärligt.Jag har värsta sågverket i huvudet.Jag tar sobril för att få lättnad några timmar.Har börjat med kinesisk akupunktur och undrar med nån om det kan hjälpa?

  SvarSlett
 6. Hejsan, sökte på "jobbigt" på bloggtoppen och hittade din blogg. har själv haft ett väldigt tufft år med panikångest och dess attacker och tänkte att du gärna får läsa min blogg om du vill.


  alifeofpanic.blogspot.com
  Kommer självklart att läsa din :)

  /

  A

  SvarSlett
 7. Folk, har ni inget annat i livet att göra? Eller för mycket ledig tid att deppa och oroa över tinnitus? Jag själv har haft tinnitus i 20 år. Visst kan det vara jobbig att ha det, men vill inte tänka på det. Jag har haft också massa med svårigheter, så som klara sig ensamt i ett annat land, problem med jobb, dålig ekonomi, problem att hitta bostad, misshandlad av ex, tingsrätt med honom, flytta hit och dit, lögner från folk och spel. MEN jag väljer att må bra! och inte låta ngt förståra mitt liv. Jag är positiv om allt som händer och älskar att LEVA livet. Varför låta ngn skitsak att förstöra allt för er?!

  SvarSlett
 8. Jag skriver en blogg om tinnitus. På ett positivt konstruktivt sätt. livetmedtinnitus@blogg.se. Kolla in den!

  SvarSlett